Uil en Zooi

Over Uil en Zooi 

Uil en Zooi wordt gerund door Marije, Marije is een jongensmama met een passie voor glitter en uiltjes.

Ze begon ooit met 1 uiltje, maar dit werden er al snel meer en meer en inmiddels zijn de uiltjes en strikken die ze gemaakt heeft niet meer op een hand te tellen. Haar hobby werd haar passie en zo ontstond Uil en Zooi.

Klikklak speld Britta

Marije kwam op mijn pad toen een vriendin een reactie plaatste op 1 van haar strikken en ik dit voorbij zag komen op mijn facebook tijdlijn. Enthousiast bestelde ik ook een strik, iets later nog eentje en een tijdje later nog wat meer. De strikken van Uil en Zooi zijn in dit huis niet meer op 1 hand te tellen. Alle strikken zijn zo leuk, mooi en netjes afgewerkt dat wij toch wel echt kunnen zeggen dat we trouwe volgers van Uil en Zooi zijn geworden.

Op zoek naar leuke dingen om mijn kleding net even anders te maken en te zorgen dat ik unieke setjes voor mijn dame in de kast had hangen vroeg ik Marije of ze een matchende strik kon maken bij één van mijn jurkjes. Ik gaf Marije de vrije hand en dit was zo’n succes dat onze mix and match setjes geboren waren. Vele setjes volgen en ook een hoop klanten volgden mijn voorbeeld en lieten Marije nog meer Mix and match setjes maken.

Toen ik mijn nieuwe collectie ging opzetten wist ik eigenlijk direct dat ik die af wilde maken met matchende haaraccessoires. Het lag dus voor de hand de samenwerking met Uil en Zooi uit te breiden en dus vroeg ik Marije of ze aan boord wilde stappen en een collectie wilde maken voor al mijn jurkjes.

Gelukkig voor mij en jullie zei ze direct Ja. Onwijs veel werk voor haar, want 10 verschillende jurkjes en van alles vier strikken is nogal wat werk. Daarnaast gaf ik haar de vrije hand in wat ze ging maken. Ik vind namelijk dat je een ontwerpster als Marije de kans moet geven haar eigen creativiteit te gebruiken. Mijn ervaring is namelijk dat de mooiste dingen tot stand komen uit eigen creativiteit en dus stuurde ik haar een sample van alle stofjes met de tekst kijk maar wat je erbij maakt, het is voor meisjes in diverse leeftijdscategorieën.

Door de stofjes naar haar toe te zenden kan zij de kleuren van de strikken goed matchen op de kleuren van de jurk en heb je echt een matchend setje. Het was voor mij dan ook een grote verrassing wat ze ging maken. Uiteraard werd ik bedolven onder sneek peaks, die ik al deelde via fb en insta en kreeg ik gaandeweg steeds meer foto’s van de setjes die af waren.

Alle setjes zijn zo gaaf geworden! Marije overtrof wederom mijn verwachtingen en ik ben ervan overtuigd dat jullie ze net zo gaaf vinden als ik. Bij iedere jurk zijn voor nu maximaal vier strikken/diadeems/haarbandjes/clips te verkrijgen. Alle strikken liggen bij mij op voorraad en worden dus tegelijk met je bestelde jurk verzonden zodat je geen extra verzendkosten hebt. En het allerleukste is eigenlijk dat ook de strikken uniek zijn. De strikken zijn alleen tegelijk met een jurk te bestellen en komen niet in de shop van Marije zelf. Zo weet je zeker dat je een uniek setje hebt, gaaf toch! Ik ben er in ieder geval onwijs blij mee en trots op.

Via deze weg wil ik ook nogmaals mijn dank uitspreken naar Marije. Ze weet stiekem best wel dat ik onwijs blij met haar ben, maar ik wil haar graag via deze weg nog eens extra in het zonnetje zetten dus:

Lieve Marije,

Je bent een fantastisch mens, een heerlijke creatieve chaotische uil en je creaties zijn keer op keer verbluffend. Ik ben onwijs blij dat je op mijn pad bent gekomen en ik hoop dat we samen nog veel toffe dingen mogen maken en ontwerpen.

Onwijs bedankt voor alles.

Liefs Joyce💗

Eigenwijsjes

Maak een account aan en spaar automatisch eigenwijsjes. Gebruik je eigenwijsjes de volgende keer als je een bestelling plaatst en ontvang direct korting. Alle informatie over het spaarsysteem vind je via de knop onder deze regel.

Wasadvies

 

   • Binnenstebuiten wassen op maximaal 40 graden
        • Wassen met gelijkmatige kleuren
        • Niet in de droger
        • Binnenstebuiten strijken op gemiddelde temperatuur