Sneak peek nieuwe collectie

Hoi,

Wat leuk dat je komt gluren bij onze sneak peek van de aankomende collectie. Ik wil eerst iedereen bedanken voor de onwijs leuke reacties op onze vrolijke en hippe meisjesjurken collectie. We (mijn dametje en ik) genieten echt enorm van alle enthousiaste reacties en leuke woorden. Regelmatig komt de vraag voorbij wanneer de volgende collectie uitkomt. Super leuk om te horen, zeker omdat deze collectie eigenlijk nog maar net krap vier weekjes online staat.

Ondanks dat een gedeelte van de stoffen nog binnen moeten komen en er nog niet vast staat welk model jurk of rok zijn weg naar de volgende collectie zal vinden, vinden wij het wel enorm leuk om alvast was sneak peeks met jullie te delen.

Leuk weetje: Alhoewel ik niet de modetrends volg bleek dat toen ik eens even in de kleuren dook die we op de catwalk zagen voor het seizoen 2021 dat ik zonder het te weten best wat overeenkomsten had kwa kleur. Hip en catwalk staat overigens voor mij totaal niet in verbinding met elkaar, maar ik vind het zelf altijd gewoon leuk om te kijken wat de mode dit jaar doet en vooral natuurlijk leuk om te zien of mijn kleding ook dit jaar lekker eigenwijs zijn eigen weg volgt. Ben je nieuwsgiering naar de modetrends/kleuren van dit jaar, lees dan zeker deze blog even.

Geen verrassing voor mij en voor jullie wellicht ook niet, maar behalve dat sommige kleuren wel overeenkomen met de kleuren van dit jaar lijkt mijn kleding verder totaal niet op de catwalk outfits. En gelukkig maar want anders zou mijn naam niet meer kloppen😉. We zijn hier tenslotte niet voor niets Hip en Eigenwijs:)

Goed, ik dwaal weer eens af. 

Terug naar de sneak peek..

Wat gaan jullie komend seizoen zeker zien bij ons? Een belangrijke wijziging is dat er sowieso een tweede en misschien zelfs wel derde en vierde model jurk bij komt. Ik krijg veel verzoeken voor zwierjurken en heb hiervoor een onwijs leuk modelletje in gedachte dus die gaat er zeker komen.

Daarnaast kwamen er veel verzoekjes voor leuke rokjes dus ook die ga ik toevoegen aan de volgende collectie. Uiteraard ga ik mijn lieve collega ondernemer van Uil en Zooi weer vragen voor matchende strikken bij alle hippe jurkjes en vrolijke rokjes. Kortom ook de volgende collectie staat natuurlijk weer boordevol vrolijke en hippe meisjeskleding. Ik zal jullie dan ook niet langer in spanning houden. Hieronder vindt je een kleine selectie van de stoffen voor de volgende collectie. 

We zijn benieuwd naar wat jullie favoriet is! Laat je het ons weten in een reactie?

Liefs Joyce en Kaithlynn 🧡

hippe meisjesjurken

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook:

Zomerse meisjesjurken

Iedere lente/zomer komt Hip en Eigenwijs Kinderkleding met een nieuwe collectie zomerse meisjesjurken. Iedere collectie bestaat uit vrolijke , hippe zomerse jurkjes boordevol kleur. Draaggemak en duurzaamheid staat natuurlijk bij alle kinderkleding voorop.Wat zie je...

OEKO-TEX

Wat is OEKO-TEX?OEKO-TEX is het gezondheidskeurmerk voor textiel en zegt wat over de veiligheid van de gebruikte stoffen. Als een textielartikel het OEKO-TEX STANDARD 100-label draagt, kun je er zeker van zijn dat elk onderdeel van dit artikel, dus elke draad, knoop...

GOTS Certificering

Wat is GOTS?We beginnen natuurlijk met de officiële definitie van GOTS. GOTS staat voor Global Organix Textile Standard en wordt erkend als ‘s werelds meest toonaangevende verwerkingsnorm voor textiel gemaakt van organische vezels. Dit keurmerk is verankert in de...

Webwinkelkeur

Hip en Eigenwijs Kinderkleding is aangesloten bij WebwinkelKeur. Op 12-02-2021 heeft Hip en Eigenwijs Kinderkleding zich aangemeld bij Webwinkelkeur en is direct door de keuring van WebwinkelKeur goegekeurd. Dit betekent dat Hip en Eigenwijs Kinderkleding voldoet aan...

Vrolijke hippe jurkjes maken, stap 2

Welkom bij het tweede filmpje achter de schermen, vrolijke jurkjes maken met Hip en Eigenwijs Kinderkleding. Vandaag neem ik jullie mee in de laatste voorbereidende stap die ik neem bij het maken van de vrolijke jurkjes. Na deze stap volgt het daadwerkelijk in elkaar...

Hippe jurkjes maken, stap 1

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen achter de schermen. In dit filmpje laat ik jullie graag zien hoe het begin van het maken van alle hippe jurkjes eruit ziet. Ook vertel ik jullie wat meer over hoe het in zijn werk gaat. Hoe ik zorg dat de print netjes loopt en je...

Modekleuren lente/zomer 2021

Hoi, wat leuk dat je er bent. In deze blog neem ik je graag mee in de modekleuren voor het aankomende seizoen en vertel ik je graag welke modekleuren je in mijn collectie wel of niet terug gaat zien. Ben je er klaar voor?Daar gaan we..Wat mij meteen opviel is dat de...

Wat is het verschil tussen katoentricot en french terry

In dit artikel vertel ik jullie graag wat meer over de twee verschillenden stofsoorten die je in de Hip en Eigenwijs collectie vindt. Zo weet je precies wat je kan verwachten van het door jou bestelde item.    French Terry    Katoentricot  Het eerste wat opvalt als je...

Achter de schermen, het begin van de ruffles

In dit korte filmpje hieronder neem ik jullie mee achter de schermen en laat ik zien hoe het begin van de slimfit jogger gemaakt wordt. Na het knippen van het patroon begin ik met het maken van de ruffles. De ruffle is eigenlijk een hele lange strook stof die...